Våra tjänster

Vi är en e-handelsbyrå som hjälper e-handlare i hela Sverige med sina webbutiker. Med vår e-handelserfarenhet i bagaget så har vi även valt att satsa på våra egna e-handelsprodukter för att bidra till att utveckla e-handeln lokalt, nationellt och globalt.

 
 
1.png

Strategi

Känner du att du behöver ett bollplank som kan hjälpa dig ta strategiska beslut för din e-handel? Då vill vi hjälpa dig! Förutom att utveckla tekniska lösningar för e-handel så kan vi även hjälpa dig fatta viktiga beslut rörande din affär. Vi vill vara en långsiktig e-handelspartner som du kan komma till med alla dina funderingar, stort som smått.

 
 
 
 
2.png

Utveckling

Webbutveckling för e-handel har varit hjärtat i vår verksamhet sedan vi startade. Vi brinner för att leverera bra, innovativ och stabil kod till e-handlare i hela Sverige. Vi har valt att jobba med e-handelssystemen Magento och Vue Storefront som båda två är byggda med öppen källkod.

 
 
3.png

Innovation

Vi vill ta tillvara på våra medarbetares innovationsförmåga. Därför driver vi flera innovationsprojekt där vi tar fram egna produkter för e-handlare. Just nu jobbar vi med vår prisbevakningstjänst Margins by Particles som möjliggör konkurrensbevakning och programmatisk prissättning för e-handlare.