Våra tjänster

Vi är en e-handelsbyrå som hjälper e-handlare i hela Sverige med sina webbutiker. Med vår e-handelserfarenhet i bagaget så har vi även valt att satsa på våra egna e-handelsprodukter för att bidra till att utveckla e-handeln lokalt, nationellt och globalt.

 
 
1.png

E-handel

Vi älskar e-handel. Vi hjälper e-handlare att bygga nya webshopar, underhålla sina befintliga butiker och skapa pålitliga kopplingar mot bl.a. affärssystem och andra tredjeparts-tjänster. Efter 10 verksamma år inom e-handel kan vi vårt hantverk, men varje dag lär vi oss ändå något nytt. Idag hjälper vi några av Sveriges mest lovande e-handlare att vidareutveckla sina butiker.

 
 
 
 
2.png

Magento

Vi har jobbat med e-handelssystemet Magento sedan år 2010 och har genom åren hjälpt bl.a. Animail, Hope Sthlm och Edblad med deras Magento-butiker. Vårt fokus är att skapa kraftfulla lösningar och integrationer, men tar gärna hand om design och användarvänlighet också. Vi älskar långsiktiga samarbeten där vi kan växa tillsammans med dig och din Magento-butik.

 
 
3.png

Vue Storefront

Vi är officiell core partner till Vue Storefront, som är är den största PWA-aktören baserad på öppen källkod. Vue Storefront ger en 100 % responsiv shoppingupplevelse för alla enheter utan att man behöver skapa appar för varken iOS eller Android. För Magento innebär det en mer flexibel utveckling av backend än vi någonsin tidigare sett.

 
 
4.png

Margins

Snart lanserar vi Margins by Particles, en prisbevakningstjänst för e-handlare. Margins bevakar automatiskt dina konkurrenters priser så du enkelt kan jämföra med din egen prissättning. Det gör att du snabbt kan höja eller sänka dina priser i takt med att din konkurrenters priser förändras. Med Margins kan du skapa bättre marginaler för din affär genom att få automatiserad bevakning av din prissättning.