andreas-karlsson-kodbruket.jpg
 
 

Hej webbutvecklare,

För tre år sedan lämnade jag Stockholm bakom mig för att flytta till Kalmar. Här startade jag upp mitt företag Kodbruket på nytt. Drömmen var att skapa en e-handelsbyrå i Kalmar där varje anställd är med och bygger företaget. Idag är vi ett sammansvetsat gäng om tio anställda och konsulter som levererar e-handelslösningar till några av Sveriges mest lovande e-handlare. Nu söker vi en ny senior webbutvecklare.

Jag söker dig som vill ta ansvar och ha inflytande över företaget du jobbar på. Som längtar efter att slå dig till ro i Kalmar, men som inte vill ge upp möjligheten att fortsätta jobba med webbutveckling på en hög nivå. Jag söker dig som kommer med egna förslag på lösningar, estimerar ditt eget arbete och kan förklara för kollegor och kunder vad som ska göras. Du som genomför ditt jobb med hög kvalitet och på utsatt tid. Du som är en senior webbutvecklare helt enkelt.

Tjänsten är på 100 % med tillträde så snart som möjligt. Du kommer jobba på vårt Kalmar-kontor med möjlighet att jobba remote. Du bör ha minst 5 års erfarenhet av backend-utveckling och ha erfarenhet av, eller ett intresse för e-handel, Magento, Kubernetes, Docker, PHP, javascript, React, databaser och webbservrar.

Hör av dig till hej@kodbruket.se om du är intresserad.

Med vänliga hälsningar,
Andreas Karlsson
Utvecklare & grundare av Kodbruket