DSC_0026.jpg
 
 

Senior webbutvecklare

Ort: Kalmar
Omfattning: 100 %
Tillträde: Så snart som möjligt

Vi är ett sammansvetsat gäng om tio anställda och konsulter som levererar e-handelslösningar till några av Sveriges mest lovande e-handlare. Vill du jobba med avancerad webbutveckling på en av Kalmars få dedikerade e-handelsbyråer? Sök då jobbet som senior webbutvecklare hos oss på Kodbruket.

Om dig

Vi söker dig som vill ta ansvar och ha inflytande över företaget du jobbar på. Som vill jobba med webbutveckling på en hög nivå. Vi söker dig som kommer med egna förslag på lösningar, estimerar ditt eget arbete och kan förklara för kollegor och kunder vad som ska göras. Du som genomför ditt jobb med hög kvalitet och på utsatt tid. Du som är en senior webbutvecklare helt enkelt.

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av backend-utveckling och ha erfarenhet av, eller ett intresse för, e-handel, Magento, Kubernetes, Docker, PHP, javascript, React, databaser och webbservrar.

Om jobbet

Som senior webbutvecklare på Kodbruket kommer du jobba med våra kunder och interna projekt. Dagliga arbetsuppgifter kommer bestå i backend-utveckling i våra kunders e-handelslösningar. Du kommer mestadels att jobba med våra kunder, men också med våra interna e-handelsprojekt. Ingen gillar att jobba över med stressen av en lansering hängande över en. Därför jobbar vi inte i stora projekt med våra kunder, utan med mindre och kontinuerliga sprintar istället. Erfarenhet av ett agilt arbetssätt är därför meriterande.

Att jobba på bruket

  • Jobba på kontoret eller hemifrån

  • Flexibla arbetstider

  • Tjänstepension med SEB TryggPlan

  • Påverka din arbetsplats på riktigt

Sök jobbet

Har du frågor? Kontakta då vår HR-ansvariga Hanna på mail: hanna@kodbruket.se
Vill du ha jobbet? Fylla i ansökningsformuläret nedan eller maila din ansökan till hej@kodbruket.se
Vi gör urvalet löpande så se till att du skickar din ansökan så snart som möjligt.


 
Skriv en kort ansökan med länk till ditt cv. Om du vill bifoga dokument kan du istället maila din ansökan till hej@kodbruket.se.