Jobba på bruket

 
max-robin.png
 
 

Vi söker Senior Web developer

Vill du jobba med webbutveckling hemifrån? Vi söker en senior utvecklare med erfarenhet från e-handel som vill jobba från hemifrån eller från vårt kontor i Kalmar.

Vi är mycket öppna för nya idéer och alla anställda är själva med och driver bolaget framåt. Vi söker dig som har erfarenhet nog att leverera e-handelslösningar i bra kvalité, självförtroendet nog att vara delaktig i kunddialog och passionen nog att vilja vara med att utveckla Kodbruket tillsammans med oss andra.

Dina arbetsuppgifter:

  • Utveckla e-handelslösningar för befintliga och nya kunder
  • Närvara i möten med kunder och sköta kundkommunikation
  • Utföra kodgranskning och tester
  • Driva arbetet mot gemensamma mål utifrån Kodbrukets övergripande målbild
  • Kontinuerligt söka återkoppling från slutanvändare för att öka kvalité och säkerhet

Vi jobbar i dagsläget med bland annat Kubernetes, Docker, PHP, javascript, React, MySQL, Redis, MongoDB, Kafka, Nginx och Varnish. Vi är även i startgroparna för att börja jobba med maskininlärning och artificiell intelligens. Att du behärskar teknikerna ovan är viktigt, men även att du har idéer hur vi kan utveckla oss.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du är webbutvecklare med minst 5 års erfarenhet av backend utveckling, meriterande är om du har erfarenheter från e-handel och Magento. Relevant högskoleutbildning inom webbutveckling eller motsvarande är meriterande. Du har ett agilt arbetssätt och vill kanske utvecklas i en ledarroll framöver.

Som person är du noggrann, initiativtagande och har en hög ansvarskänsla för arbetet du utför. Du är affärsmässig, social och van att hantera kundrelationer. Vi värdesätter egenskaper som driv och viljan att utvecklas. Du är framåt och självgående till sättet med förmågan att interagera med beställare och andra kollegor i ditt team för att gemensamt driva affären framåt.

Hos dig finns ett genuint intresse för utveckling och en djup teknisk förståelse. Du har god förmåga att analysera och förstå krav samt förklara teknik på ett pedagogiskt sätt och du trivs i ett i team med högt tempo.

Jobba remote

Välj om du vill jobba remote eller på vårt kontor i Kalmar. Mer än hälften av våra anställda och konsulter jobbar idag på annan ort än Kalmar. Det är ett arbetssätt som kräver bra kommunikation och disciplin, men som också skänker stor frihet och livskvalité till våra anställda. Vanliga kontorstider gäller och kommunikationen sker via videomöten och i Slack.

Ansök

Skicka din ansökan till hej@kodbruket.se. Urval görs löpande.