E-handel

Vi älskar e-handel. Att jobba med e-handel är att komma riktigt nära människor. De lösningar vi bygger kommer till användning av slutkunderna direkt, ibland bara sekunder efter vi lanserat dem. Vår kod betyder att en kund på andra sidan skärmen väljer att köpa eller inte köpa. Det är stort. Som utvecklare ger det en omedelbar bekräftelse på ens jobb.

 
pexels-photo-374897.jpeg

Att jobba med utveckling för e-handel är utmanande. Hela tiden kommer nya tekniker som möjliggör lösningar man inte trodde var möjliga. Utvecklingen vi gör får direkta effekter på affären och självklart känner man sig extra stolt när allt faller på plats. Vi menar inte att det raketforskning eller så, men det är inte heller vilket skitgöra som helst. Därför måste du tänka till på vem du anförtror din e-handel till. Satsa på någon som verkligen älskar e-handel. Som känner lika starkt för kod som du känner för din produkt. Någon som oss.

En riktigt bra e-handel innehåller inte bara bra tekniska lösningar. Därför stirrar vi oss inte blinda på bara webbutvecklingen. Vi kan även hjälpa dig med e-handel i stort. Vi har samlat ett gäng riktigt kompetenta medarbetare som alla brinner för att utveckla e-handeln i Sverige.

 
 

Våra tjänster inom e-handel

- Utveckling
- Förstudie
- Kodanalys
- Prestanda
- SEO
- Föreläsning
- Affärsanalys
- Utbildning
- Projektledning
- Digital marknadsföring

factory-man-planks-1797415.jpg