Magento

ett av världens största e-handelssystem

magento-kodbruket.png

Magento är en världens mest använda e-handelsplattformar med miljontals nöjda kunder världen över. Sverige är inget undantag då Magento länge har varit en populär webshops-lösning bland e-handlare. Magento är det bästa systemet för dig som letar efter en flexibel, skalbar och kapabel e-handelsplattform. Det är ett system som bygger på öppen källkod, vilket innebär att du inte behöver betala någon licenskostnad. All grundläggande funktionalitet finns på plats så att du kan satsa på att utforma din e-handel precis som du vill ha den.

Vi på Kodbruket har många års erfarenhet av Magento och specialiserar oss på skräddarsydda lösningar. Vi hjälper dig med allt från integrationer mot affärssystem till användarvänlig design. Vi älskar långsiktiga samarbeten där vi kan växa tillsammans med dig och din Magento webshop.

 
 
 

Växa eller starta ny magento webshop?

Vi hjälper dig med Magento oavsett om du ska starta en helt ny e-handel eller om du vill växa med din befintliga webshop. Vi har byggt butiker för såväl startups som etablerade företag. Det spelar ingen roll om du vill att vi tar över utvecklingen av din befintliga Magento-butik eller vill att vi bygger en helt ny butik åt dig. Vi är en flexibel Magento-konsult med lång erfarenhet.

pexels-photo-918448.jpeg
pexels-photo-1881333.jpeg
 

Magento 1 & 2

Under 2015 lanserade Magento sin nya e-handelsplattform Magento 2. Trots att Magento 1 och 2 delar samma namn så rör det sig om två olika system. Vi på Kodbruket kan hjälpa dig med utveckling av både Magento 1 och Magento 2. Magento kommer erbjuda support för Magento 1 fram till juni 2020, men vi rekommenderar att du redan nu flyttar över till Magento 2. Kontakta oss så hjälper vi dig med flytten.

 
 
 

B2B eller B2C

Magento lämpar sig inte bara bra för dig som säljer till slutkonsument, utan även till dig som säljer direkt till företag. På Kodbruket har vi erfarenhet av att bygga Magento-butiker både för B2C och B2B. För vår kund Edblad har vi till och med kombinerat en B2C och B2B-butik i samma installation. Läs mer om Magento för B2B.

pexels-photo-203088.jpeg
 
adult-back-view-data-1181345.jpg

Är Magento rätt för dig?

Magento är egentligen designat för att passa de allra flesta e-handlare, något som gjort det till en sådan populär plattform. Men hur vet du att Magento verkligen passar för din e-handel? På vår blogg hjälper vi dig att ta reda på om Magento är en bra match för dig. Läs mer…

 

Vill du bygga Magento webshop?