E-HANDEL FÖR B2B

pexels-photo-1089556.jpeg
 

E-COMMERCE MED MAGENTO

Det finns stora fördelar för B2B-företag att utforska e-handel. Vi på Kodbruket vill hjälpa fler företag att komma ut på e-handelsmarknaden och därför har vi tagit fram ett dedikerat erbjudande för dig som säljer till andra företag. Kontakta oss för mer information.

E-handel har fram till nu, primärt påverkat B2C-företag, men studier från Gartner visar att B2B-företag kan öka sina intäkterna med 25 % ifall de börjar med e-handel.

B2C-företag har länge dragit fördel av e-handel för att systematiskt kunna jobba med lojalitet, anpassning och översikt. Dessa fördelar är förstås även tillgängliga för de B2B-företag som satsar på e-handel. Med en B2B e-handel frigör man även innesäljare och kan istället fokusera dem på att hitta nya kunder. Alternativkostnaden av B2B e-handel brukar redan kunna rättfärdigas genom lönekostnaden av innesäljarna.

Vi på Kodbruket tror på långsiktighet och hållbara relationer. Vi börjar hellre på en lagom nivå och odlar en långvarig relation, än säljer på er ett jätteprojekt från dag ett. Ofta har vi en e-handel redo för användning på några dagar som vi sen tillsammans förbättrar över tid allt eftersom behoven förändras.

Har ni börjat snegla på vad e-handel skulle innebära för er, så tveka inte att kontakta oss!

Är du intresserad av en lösning för e-handel med B2B-fokus?