Våra tjänster

Vi är en e-handelsbyrå som hjälper e-handlare i hela Sverige med sina webbutiker. Med vår e-handelserfarenhet i bagaget så har vi även valt att satsa på våra egna e-handelsprodukter för att bidra till att utveckla e-handeln lokalt, nationellt och globalt.

 
 
1.png

E-handel

Vi hjälper e-handlare att bygga nya webshopar, underhålla sina befintliga butiker och skapa pålitliga kopplingar mot bl.a. affärssystem och andra tredjeparts-tjänster. Efter 10 verksamma år inom e-handel kan vi vårt hantverk, men varje dag lär vi oss ändå något nytt. E-handelsbranschen expanderar i ett rasande tempo och vi vill vara med och skapa morgondagens köpupplevelser.

Magento

Vi har jobbat med e-handelssystemet Magento sedan år 2010 och har genom åren hjälpt bl.a. Animail, Hope Sthlm och Edblad med deras Magento-butiker. Vårt fokus är att skapa kraftfulla lösningar och integrationer, men tar gärna hand om design och användarvänlighet också.

Vill du ha hjälp med e-handel eller Magento? Kontakta oss gärna!

 
 
b2b-offer

E-handel för b2b

Vi på Kodbruket vill hjälpa fler B2B-företag att komma ut på e-handelsmarknaden. Därför har vi tagit fram ett dedikerat erbjudande för dig som säljer till andra företag; en e-handelslösning baserat på Magento som är specialanpassad för B2B.

 
 
2.png

Margins by Particles

Snart lanserar vi Margins by Particles, en prisbevakningstjänst för e-handlare. Margins bevakar automatiskt dina konkurrenters priser så du enkelt kan jämföra med din egen prissättning. Det gör att du snabbt kan höja eller sänka dina priser i takt med att din konkurrenters priser förändras. Med Margins kan du skapa bättre marginaler för din affär genom att få automatiserad bevakning av din prissättning. Margins är enkelt, snabbt och helt automatiserat!

Margins by Particles är en del av vårt e-handelsprojekt Particles, men kommer vara tillgänglig som en separata webbaserad tjänst inom kort. Om du redan nu är intresserad av Margins så hör gärna av dig.

 
 
3.png

Particles

Hur ser morgondagens e-handel ut? Vi tror att framtidens e-handelssystem är flexibelt, skalbart, snabbt och inte onödigt krångligt. Men hur utvecklar man ett sådant enkelt, men ändå komplext system? Det måste vi bara ta reda på. Därför har vi börjat skapa vårt egna e-handelssystem som har arbetsnamnet Particles.

Particels är ett e-handelssystem som är byggt på öppen källkod. Det är uppbyggt av skalbara enheter vilket gör systemet flexibelt och anpassningsbart. Particles är just nu under uppbyggnad. Vill du vara med och bygga Particles eller bara veta mer?